Referanser

Vi er stolte av kundene våre, her er noe av det de sier om oss:

Vi hadde behov for å løfte profilen og nettsidene våre. Formasjon bisto både med dette og å omstrukturere innhold og tjenester.

Vi hadde et godt samarbeid med solide workshops der flere hos oss deltok, noe som bidro til en nettside som fungerer godt på tvers av avdelingene og ikke minst er ryddig for våre kunder. Våre selgere bruker nettsiden som verktøy i større grad nå enn før ute hos kunder. Profilen vår er nå helhetlig og har bokstavelig talt en rød tråd på tvers av alle flater!

Vi trengte hjelp til å bli mer synlig på nett - vi har ikke bare blitt mer synlig, vi har økt omsetningen på nett, vi har fått en utrolig fin og oversiktlig nettbutikk, vi får hjelp med annonsering og Formasjon har bygget opp en profil for butikken. De tar seg tid å høre på hva vi som kunde ønsker og kommer med gode, helhetlige løsninger. Dette gjør at vi kan bruke tiden vår på det vi kan. Vi anbefaler Formasjon på det sterkeste, her blir det garantert gode resultater!

Jeg kan virkelig anbefale Formasjon. De har blant annet laget nettside, presentasjoner og annonser for web og print. Formasjon lytter til hva vi ønsker, arbeider veldig raskt og får til utrolig bra resultater. Får jeg et hasteoppdrag så hiver de seg rundt og får jobben gjort på en meget grundig og effektiv måte. Hver annonse er skreddersydd for å nå ut til den rette kundegruppen.

Dette har resultert i at vi er mer synlige og har økt omsetning. Formasjon er samarbeidsdyktige og forstår oss på en helhetlig måte.

Jeg kan virkelig anbefale Formasjon! Vi fikk ønsket virkning, økt salg og en hjemmeside å være stolte av.

Det viktigste for meg var at nettsiden ble tilpasset oss uten at jeg måtte bruke for mye tid på det og at Formasjon jobber med å optimalisere siden fortløpende.

Vi hadde behov for en solid oppfriskning av både logo og nettsider, samt bistand til å øke synlighet og trafikk til sidene våre, noe Formasjon har gjort med glans. Vi har vært aktive i bransjen siden 1966 i bedrift- og privatmarkedet, og vi står enda sterkere med Formasjons bistand. Ikke bare har trafikken økt, men også salgene.

Vi har absolutt fått avkastning på investeringen!

Vi trengte hjelp til å bli mer synlig på nett - vi har ikke bare blitt mer synlig, vi har økt omsetningen på nett, vi har fått en utrolig fin og oversiktlig nettbutikk, vi får hjelp med annonsering og Formasjon har bygget opp en profil for butikken. De tar seg tid til å høre på hva vi som kunde ønsker og kommer med gode, helhetlige løsninger. Dette gjør at vi kan bruke tiden vår på det vi kan. Vi anbefaler Formasjon på det sterkeste, her blir det garantert gode resultater!

Vårt mål er ganske enkelt å sørge for at din bedrift opplever en solid digital forbedring, og gjennom det får flere kunder. 

Vårt mål er ganske enkelt å sørge for at din bedrift opplever en solid digital forbedring, og gjennom det får flere kunder.