Digital strategi og rådgivning

Blir du sett på nett?

Vi kombinerer strategi, design og digitale løsninger for å lage et solid digitalt fundament for din bedrift.

Er din bedrifts synlighet god nok i digitale kanaler? I hvilke kanaler treffer dere målgruppene deres best?

Med bakgrunn i resultater og informasjon om bedriften din utvikler vi en digital markedsføringsstrategi som virker – og som kan dokumenteres. På denne måten vil dere kunne bruke markedsføringsbudsjettet der hvor det gir mest salg.

Råd og bistand

Vi er her for deg og din bedrift, vi forsvinner ikke når oppdraget er utført, men fortsetter å være tilgjengelig via telefon og epost. Uansett størrelse på oppdrag, så gir vi deg gjerne råd og ser på hvordan vi kan hjelpe deg.

Målbare resultater

Det er viktig å se de faktiske resultatene av tiltak man gjør, da kan vi gjøre endringer og finjustere for å oppnå enda bedre resultater. Vi bruker gode verktøy, slik at vi alltid sitter med svarene.

Helhetlig kompetanse

Vi har hodene og kompetansen som ser helheten, slik at vi kan skreddersy en komplett løsning for deg. Ved å være i fronten på alle relevante felt innen det digitale, trenger du bare å forholde deg til en aktør.

Se resultatet

Ved bruk av digitale verktøy og analysemetoder spisset gjennom mange år, utarbeider vi en digital strategi som gir resultater.

Vi hjelper din virksomhet i gang med planer og tiltak som garantert vil gi positive effekter. Dette kan f.eks. dreie seg om forbedring av interne rutiner for innholdsarbeid i ulike kanaler, eller forbedring av digital synlighet gjennom såkalt «smart annonsering».

Dere kan også bruke oss til å utarbeide kanalstrategi og planer for digital annonsering.

Våre kunder sier