Har du en digital strategi?

Å være synlig digitalt har aldri vært viktigere enn nå. Samtidig kan det være vanskelig å navigere i en jungel av muligheter og valg, spesielt om man ikke har noen som kan bistå. Her kommer vi med noen råd og forslag for å hjelpe deg på veien.

En plan som gir økt lønnsomhet

Det blir stadig tøffere å nå ut til potensielle kunder. Løsningen er å målrette annonser i de kanalene hvor kundene er. Gjennom annonsering i kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, vil din virksomhet kunne nå ut til en eller flere spesifikke målgrupper som er interessert i produktene dere tilbyr. Samtidig er det mange strategier man kan bruke for å tiltrekke seg kunder. Man kan ta vare på eksisterende kunder gjennom et godt definert CRM-program, gjøre virksomheten kjent gjennom flere tiltak i sosiale medier eller løfte virksomheten til topps i Googles søkemotor gjennom betalte plasseringer (Google AdWords).

Kampanjer som gir resultater

Kampanjer skal ikke lenger bare planlegges, iverksettes og analyseres i etterkant. De må analyseres og optimaliseres fortløpende. På denne måten når dere flere kunder, og resultatet forbedres. Vi har både erfaringen og kompetansen som hjelper din virksomhet med å få igjen mer for hver investerte krone.

Ønsker dere en gjennomgang av eksisterende kampanjer bistår vi gjerne. Vi gjennomfører analyser og kommer med konkrete anbefalinger til tiltak som sørger for et bedre engasjement og økt antall konverteringer for produkter og tjenester.

Oppfølging

Vi kan også gjennomføre og følge opp din bedrifts markedsføringskampanjer. Gjennom tett dialog utarbeider vi et forslag til hvordan vi skal løfte virksomheten til nye høyder gjennom smart annonsering og gode kampanjer. Alt rapporteres slik at dere hele tiden er oppdatert på kostnader og effekter av samtlige tiltak.

Del innlegget