Formasjon i ny drakt

Vi har hjulpet små og store virksomheter med digital synlighet siden 2002, og nå var det på tide at vi satt oss ned og brukte litt tid på egen drakt, slik at du skal finne bedre frem til informasjonen du søker.

I dagens marked ser virksomheter et stadig større behov for å være synlig. Det er mye konkurranse, noe som krever et noe annet fokus enn tidligere. Potensielle kunder benytter en rekke ulike kanaler i jakten på produkter og tjenester, de har høyere krav enn tidligere – og da må også virksomheter være tilgjengelig i relevante kanaler for sine målgrupper på en strategisk «bedre» måte enn før.

Virksomheter i dag, også små og mellomstore bedrifter, har et stadig større behov for å være digitalt synlige. Uten dette forsvinner man, nærmest bokstavelig talt, fra markedet.

Konkurransen om kundene er svært hard, og dagens marked krever et helt annet fokus enn tidligere. Potensielle kunder bruker en rekke ulike kanaler i jakten på produkter og tjenester, og de stiller stadig høyere krav til tilgjengelighet. Derfor må også virksomheter være nettopp tilgjengelig i de riktige kanalene basert på en langt mer bevisst digitalstrategi enn tidligere.

Vi fører alltid en tett dialog med kundene våre. Vi definerer ønskede mål, analyserer og bistår med tiltak som vil hjelpe din virksomhet på den digitale veien videre. Det kan dreie seg som et mer profesjonelt og attraktivt ansikt utad som gjennom en nettside, digital annonsering for å nå ut til potensielle kunder i sosiale medier eller det å få en høyere rangering i søkemotoren Google, slik at potensielle kunder finner din virksomhet raskere gjennom søk.

På våre nye nettsider finner du mer informasjon om hva vi tilbyr. Ta gjerne også en titt på vår referanseside. Her finner du kundene våre, og kan med egne øyen se og lese hvorfor de opplever et samarbeid med oss som verdifullt.

Nytt av året er at vi har lansert en tjeneste som tilbyr en digital analyse for din virksomhet (til en lav kostnad). Dette er absolutt noe vi anbefaler alle virksomheter, da vi ser at selv små forbedringer kan gi store utslag for å tiltrekke nye kunder.

Formasjon Design Group AS ønsker alle eksisterende og nye kunder et Godt Nytt År.

Del innlegget