Nettbutikk

Vi hjelper deg å lykkes med salg

Vi har gjort grovarbeidet for deg, slik at du raskt kan starte opp.

Formasjon er på ditt lag, fordi vi ønsker at du skal gjøre det bra! Derfor har vi satt opp en løsning som vi tilpasser hver unike kunde, med mulighet for å legge til flere verktøy eller ekstra bistand ved behov.

responsiv nettbutikk på laptop, mobil og nettbrett

Selg dine produkter

La butikken vokse

Vi hjelper deg

Opprett nettbutikk

Effektivt, trygt og enkelt

Vi får deg opp og igang med salg på kort tid. Etter en kartlegging finner vi løsningen som passer best for deg, deretter tilpasser vi etter dine behov og ønsker. Ettersom vi ikke er låst til ett system eller en løsning, sørger vi for at nettbutikken din er optimalisert for dine behov. 

Frakt & betaling

Vi forhandler frem de beste avtalene på frakt og betaling, og har de mest brukte løsningene.

Design & Identitet

Vi hjelper deg med en solid profil og logo, enten det er en ny profil eller oppfriskning av eksisterende.

Fysisk butikk?

Vi setter opp frakt, betaling og integrasjon mot kassesystem slik at du får en sømløs løsning. 

Selg dine produkter

Vi får deg raskt igang med salg

I tillegg til at nettbutikken er optimalisert for søkemotorene så er det lurt å aktivt markedsføre butikken din, slik at kunder finner frem. Vi hjelper deg med å markedsføre i de rette kanalene, og sørger samtidig for at du til enhver tid har statistikk og målbare resultater ved fingerspissene. 

person handler i nettbutikk på mobil
nettbutikk med god utvikling

La butikken vokse

En fleksibel løsning som vokser med deg

Det er vanskelig å beregne hvor mye trafikk og salg nettbutikken din vil ha, derfor skalerer vi løsningen etter behov, slik at du kun betaler for det du bruker. Vi har mange integrasjoner som kan legges til ved behov, og vi sørger for at du har de rette komponentene som forenkler din drift. 

Vi hjelper deg

Noen ønsker å gjøre mye selv, andre vil helst slippe. Begge deler er i orden for oss! Vi gir deg råd avhengig av dine ønsker, og gir deg gjerne tips til hvordan du kan forbedre ting på egenhånd. Det viktigste for oss er at du lykkes, og blir fornøyd. 

kvinne tar kontakt

Våre kunder sier